## Fill in the blanks for each problem.

11:57 PM - 12 hours =	 7:05  AM - 5  hours =	





## Fill in the blanks for each problem.

r			
11:57 PM - 12 hours =	11:57 AM	7:05 AM - 5 hours =	2:05 AM
3:32 PM - 4 hours =	11:32 AM	11:40 PM - 4 hours =	7:40 PM
2:40 AM - 1 hour =	1:40 AM	12:06 AM - 2 hours =	10:06 PM
2:13 PM - 4 hours =	10:13 AM	6:15 AM - 12 hours =	6:15 PM
11:51 PM - 5 hours =	6:51 PM	5:41 AM - 12 hours =	5:41 PM
10:30 PM - 9 hours =	1:30 PM	4:54 AM - 11 hours =	5:54 PM
7:44 PM - 3 hours =	4:44 PM	1:50 PM - 2 hours =	11:50 AM
5:45 AM - 12 hours =	5:45 PM	10:43 AM - 5 hours =	5:43 AM
2:02 AM - 1 hour =	1:02 AM	2:01 AM - 10 hours =	4:01 PM
10:26 PM - 9 hours =	1:26 PM	2:14 PM - 7 hours =	7:14 AM
10:17 AM - 6 hours =	4:17 AM	12:57 AM - 5 hours =	7:57 PM
7:43 PM - 9 hours =	10:43 AM	4:59 AM - 8 hours =	8:59 PM
6:11 PM - 4 hours =	2:11 PM	2:38 AM - 5 hours =	9:38 PM
12:56 AM - 8 hours =	4:56 PM	4:38 PM - 5 hours =	11:38 AM
2:58 AM - 4 hours =	10:58 PM	6:41 PM - 12 hours =	6:41 AM
11:18 AM - 12 hours =	11:18 PM	4:37 AM - 2 hours =	2:37 AM
10:32 PM - 5 hours =	5:32 PM	5:42 AM - 10 hours =	7:42 PM
4:27 PM - 9 hours =	7:27 AM	2:35 AM - 12 hours =	2:35 PM
10:11 PM - 3 hours =	7:11 PM	12:10 PM - 2 hours =	10:10 AM
12:42 PM - 3 hours =	9:42 AM	2:05 PM - 9 hours =	5:05 AM
11:38 PM - 12 hours =	11:38 AM	4:22 PM - 3 hours =	1:22 PM
5:46 AM - 6 hours =	11:46 PM	4:25 PM - 5 hours =	11:25 AM
9:12 PM - 12 hours =	9:12 AM	11:47 PM - 10 hours =	1:47 PM
7:13 AM - 5 hours =	2:13 AM	10:52 AM - 3 hours =	7:52 AM
2:58 PM - 2 hours =	12:58 PM	5:36 AM - 6 hours =	11:36 PM